e-mail: sklep@wszystkonaturalne.pl     telefon: 513 77 61 59   ​gg:  58442792

JADŁONOMIA. KUCHNIA ROŚLINNA. Marta Dymek

Kod produktu: k53
AUTOR: Marta Dymek WYDAWNICTWO: Dwie Siostry
wysyłka 2 dni
38,90 zł

Najgłośniejsza polska książka o kuchni roślinnej – teraz w zmniejszonym, poręcznym formacie.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?

Do czego wykorzystać natkę marchewki?

Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie w bestsellerowej książce Marty Dymek – znanej z programu „Zielona Rewolucja Marty Dymek” twórczyni „Jadłonomii”, najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Autor: Marta Dymek
Wydawnictwo:  Dwie siostry
Rok wydania: 2017
Oprawa: twarda
Liczba stron: 288
Format: 16.5x21 cm
Numer ISBN: 978-83-63696-35-1
Kod paskowy (EAN): 9788363696351
Waga: 714 g