e-mail: sklep@wszystkonaturalne.pl     telefon: 513 77 61 59   ​gg:  58442792

AJURWEDYJSKA KUCHNIA DLA WEGAN Talya Lutzker

Kod produktu: k6
AUTOR: Talya Lutzker WYDAWNICTWO: A-Ti Information
wysyłka 8 dni
58,00 zł

Ajurweda to holistyczny system leczniczy, który naucza, że zdrowie to efekt utrzymania równowagi pomiędzy trzema energiami zwanymi wata, pitta i kapha. Właściwe odżywianie dopasowane do naszej konstytucji odgrywa w tym kluczową rolę.

Książka stanowi wyjątkowe źródło wiedzy i inspiracji dla wegan i sympatyków weganizmu. Oferuje ponad 120 przepisów na pyszne i zdrowe potrawy równoważące poszczególne konstytucje. Uczy, jak zastąpić nabiał stosowany w tradycyjnej ajurwedzie równie wartościowymi odpowiednikami wegańskimi.

Jeśli pragniesz unikać produktów pochodzenia zwierzęcego i jednocześnie zaczynasz swoją przygodę z ajurwedą, tę książkę musisz mieć w biblioteczce!

O autorce:

Talya Lutzker - jest certyfikowanym praktykiem ajurwedy, dyplomowaną masażystką, nauczycielką jogi, profesjonalną kuchmistrzynią oraz założycielką Talya's Kitchen - firmy cateringowej dostarczającej organiczne dania.

Talya uzyskała licencjat z ochrony środowiska na University of California w Santa Barbara. Wiedzę praktyczną zdobywała u DeAnny Batdorff, założycielki dhyana Center of Health Sciences. Od 2003 specjalizuje się w ajurwedzie, oferując indywidualne konsultacje, wykonując masaże ajurwedyjskie oraz zabiegi pańca karmy. Talya prowadzi również zajęcia z jogi. Jej pasją jest kuchnia ajurwedyjska, którą realizuje gotując i prowadząc firmę cateringową.

Autor:  Talya Lutzker
Wydawnictwo:  A-Ti Information
Rok wydania:  2015
Oprawa:  miękka
Numer ISBN:  9788362957002